Välkommen till Hippikos Horsemanager

Nu har jag fått det allra mesta på plats i vårt nya administrationssystem och även börjat lägga in elever!

Inom kort kommer en länk och mer information på hemsidan http://www.hippikos.se.

Det fungerar så att du som elev antingen kan skapa ett eget elevkonto hos Hippikos på Horsemanager (www.horsemanager.se) eller skicka dina kontaktuppgifter (namn, adress, telnummer, e-postadress och personnummer behövs) så skapar jag ett konto till dig och du får då ett välkomstmail med inloggningsuppgifter.

På Hippikos sidor på horsemanager kan du sedan se aktuellt kursutbud och antal lediga platser. Du kan boka kurser och lektioner samt göra dina betalningar via kort eller faktura. Det går också bra att lämna intresseanmälan till ridgrupper, avboka ridlektioner och boka igenridningslektioner. Du kan även logga in och se dina inplanerade lektioner och kurser med datum och tider.

Om ni vill boka egna kurser eller lektioner som ligger utanför det ordinarie kursschemat så gör ni även i fortsättningen det via mail eller telefon. Ni som redan har bokat kurser och lektioner nu under hösten är inbokade i gamla systemet och dessa bokningar går alltså inte via horsemanager. Detta gör att kurser och lektioner som är fullbokade under hösten inte ligger med i kurskalendariet i horsemanager.

Hör gärna av er om ni har frågor eller om det uppstår något problem. Jag hoppas att det här ska ge smidigare kursbokning och uppdatering både för er elever och för mig!

Image Vi har fixat till en ny ”logga” till våra sidor på horsemanger, så här ser den ut! 

Välkommen till Hippikos på Horsemanager!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s