Nyhet efter nyhet inför hösten!

Nu tuffar terminens lektioner på!

Idag har jag också lagt ut hela höstens planering på Hippikos facebook-sida, jag hoppas att vi även ska få upp den på hemsidan inom närmsta dagarna.

Utöver det som står där så kommer det även att bli en del extra-aktiviteter utöver det vanliga under hösten!

Som dom flesta av er redan vet så ska jag bli mamma igen i början av oktober. För att få pusslet att gå ihop med företag och hästar samt två barn så kommer dels hästarna att stå uppstallade med fullinackordering i höst (helt underbart!), dels kommer jag att ta hjälp av en annan dressyrinstruktör som heter Eva-Lotta Krafft under vissa timmar för att avlasta. Eva-Lotta är utbildad Hippolog med många års erfarenhet från ridskola och dressyrridning/dressyrträning.Image

mamma-mage i slutet av juni!

 

Det är första gången under de 5 år som jag har drivit Hippikos som jag kommer att ta in en annan instruktör så det känns väldigt spännande. lite läskigt såklart att släppa på kontrollen när man är van att hålla i allting själv även om jag har stort förtroende för Eva-Lotta och jag hoppas att det ska bli berikande att också få in nya ögon i verksamheten!

Det kommer också att finnas gott om möjligheter att rida ut hästarna under hösten (speciellt i slutet av september och början av oktober) – hör av er om ni är intresserade, ridvägarna på Nådhammar är fantastiskt fina!

Utöver allt det här så blir det om intresse finns också några specialkurser under helger i oktober, på förslag finns just nu: NH-träning, prova-på working equitation-kurs och programuppridning för domare. Jag tar tacksamt emot all feedback och intresseanmälningar kring detta för att kunna sy ihop konkreta förslag med datum och pris för er som vill vara med!

Nu är jag också i princip klar (jippiii!) med vårt nya administrationssystem som jag verkligen hoppas ska innebära enklare och snabbare service för alla elever – nya som gamla! Jag återkommer inom kort med mer information om detta  men kortfattat går det ut på att man loggar in som användare och sen fungerar det som en webb-butik där man kan se aktuella kurser och lektioner, boka plats och betala men även avboka ridlektioner, boka igenridningar, önska häst mm. 

Som ni säkert förstår så har jag fullt upp med att sy ihop en bra höst för både hästar och elever! Jag hoppas att vi kommer att få en härligt utmanande och rolig hösttermin tillsammans!!!

Image

Hoppas, hoppas också att Ricordi snart återhämtar sig från sin skada och kan börja ridas igen mot slutet av hösten! Här står han på gången på Prästhälla.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s